Rólunk

A TRIOpizza és a TRIOburger gyorsétterem a vendéglátóiparban érdekelt TRIOgroup cégcsoport rendkívül dinamikusan fejlődő tagvállalatai. 2 év alatt 13 színvonalas és trendi üzletet nyitottunk Budapest forgalmas metró csomópontjain. A TRIOpizza és TRIOburger a gyorséttermi szektorban új filozófiát képvisel. Friss, minőségi alapanyagokból látványkonyha keretében a helyszínen készítjük ételeinket. A saját fejlesztésű pizzát, burgert és 6 féle pastat valamint a különlegesen finom gyrost és aranysárga sültkrumplit rekord idő alatt szolgáljuk ki mindig mosolygós és segítőkész kollégáinkkal.

Célunk az, hogy egyre növekvő számú üzleteinkkel és termékeinkkel (pizza, burger, gyros, pasta) meghatározó elemei legyünk a gyorséttermi szektornak és vásárlóinknak a mai trendeknek és életstílusnak megfelelő mindig kiváló ár-érték arányú termékekkel szolgáljunk.

 

Eddigi szerepléseink a médiában:

Részlet a Jazzy Rádió 2013. október 9. műsorából, a mikrofonnál Perlaky István!

A pizza is lehet egészséges! (Youtube videó)

 

Részlet a Class Fm Morning Show 2016. július 29. műsorából:
TrioPizza a Morning Showban

 

Vásárlóink véleménye...

"Na ne már!!! Tök jól laktam 200 Ft-ból, amikor egész nap a nagy rohanásban semmi időm nem volt enni. Gyorsan, frissen és ennyiért??? Köszönöm Trio, finom volt és életet mentett... "

Közelben.hu felhasználó

 

"az biztos, hogy gyorsak vagytok, ha a vevő tudja mit akar (én nem szoktam tudni :) ) klinikák) És tényleg isteni a pizzátok!"

Facebook felhasználó

 

"A szalámis, csípőspaprikás pizza nagyon finom és olcsó. A kiszolgálás villámgyors, ha várni kell akkor is nagyon hamar megsül a pizza. Nagyon szeretek ide járni."

Foursquare felhasználó

 

"Finom a pizza, gyors a kiszolgálás. Mindig van vega szelet is :-)"

Foursquare felhasználó

 

"Elképesztően finom a hamburger. Szuper a hús, nem túl zsíros, pont jó. A csípős szósz zseniális, nem túlzás, kellemes. Jó a feltétek mennyisége, és a kiszolgálás nagyon kedves. Aluljáróban ilyen jót még nem ettem."

TRIOburger Vásárlók Könyve

 

"Nagyon finom minden! Elérhető áron meg lehet venni bàrmit!! Ajánlom másoknak is!!!"

Facebook felhasználó

 

"I am from Napoli, the city where pizza was born and I dont usually eat pizza outside from my city, However in budapest there arent many option for a good and vegetarian street food. Trio pizza is a valid option, very cheap, 200 HUF, less than 1 euro and tasty as well"

TripAdvisor felhasználó

 

"Большой кусок очень вкусной пиццы за копейки! Есть рядом с вокзалом."

TripAdvisor felhasználó

 

Mottónk: